Part superior de la pàgina
Inici del Contingut

Màster Spatial and Ecological Modelling in European Forestry Erasmus Mundus - SEE Forestry    

El període de preinscripcions per al curs 2021 - 2022 es va tancar el 20 de gener de 2021 a les 15:00h

Enllaç a la web oficial del Màster

El Màster Forestal Europeu representa el màxim nivell en ensenyament en el camp de les ciències forestals. La qualitat del programa ha estat reconeguda per la Comissió Europea 4 vegades (2004, 2010, 2016, 2019) amb l'estatus i el segell Erasmus Mundus.

A més, en el 2019 ha obtingut una acreditació de qualitat per l'organització independent europea Agència per a l'Assegurament de la Qualitat a través de l'Acreditació de Programes d'Estudi AQAS (Agency for Quality Assurance through Accreditation of Study Programs) basat en les normes i directrius per a l'assegurament de la qualitat en l'Espai Europeu d'Educació Superior.

El programa del Màster proporciona educació acadèmica al sector forestal i es centra en la dimensió internacional dels problemes sostenibles de gestió forestal. El programa aporta una dimensió global en els mercats educatius ja existents en el sector forestal i en la gestió de la natura a Europa. En aquest programa, les universitats europees forestals col·laboren intensament per oferir cursos conjunts, així com el seu pla actual d'estudis, basat en el coneixement i l'experiència de gestió forestal des de fa segles enrrere..

El programa del Màster Forestal Europeu respon al nombre creixent de problemes en la gestió dels boscos i la natura tant en l'àmbit internacional com nacional, els quals ofereixen tot un seguit de nous reptes i demandes per a la formulació de polítiques i la gestió a nivell internacional, nacional i europeu. La visió europea es basa tant en l’experiència professional com en els resultats de la recerca forestal.

Els alumnes del Màster que cursin el segon any a Lleida obtindràn la doble titulació MSc European Forestry (Finlàndia) i Màster Universitari Erasmus Mundus Spatial and Ecological Modelling in European Forestry (Espanya).

Els nostres graduats estan entre els més buscats per institucions i empreses nacionals i internacionals. La majoria treballen actualment arreu del món per organitzacions com:

  • Agències en boscos i gestió de la natura i organismes governamentals.

  • Institucions de recerca.

  • Empreses forestals a les indústries de paper i cel·lulosa i serradores.

  • ONG ambientals.

Guia d'estudis  

Pla d'estudis segon any a Lleida 

 

Universitats del consorci:

University of Eastern Finland Agro Paris TechBokuUn Freiburg
 

Acreditat per: